Over ons

Goed Getekend is een full service teken- en modelleerbureau en wij hebben een duidelijk doel voor ogen: het bieden van complete CAD oplossingen voor alle doelgroepen in de bouw- en vastgoedbranche. Daarbij staan een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wie bieden alle voorkomende diensten aan die te maken hebben met het vervaardigen van tekeningen en/of modellen. Van het inventariseren, digitaliseren, inmeten van gebouwen tot het opzetten van een gebouw informatiemodel (Building Information Model).

Uw full operational partner

Wij zoeken graag de dialoog met U op. Wij begrijpen de behoefte van uw organisatie, kunnen discipline overstijgend denken en zowel interne als externe partijen met elkaar verbinden. Het is onze kracht om niet te denken vanuit beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze professionals zijn in staat om u in de volle breedte van elk vraagstuk te adviseren en ontzorgen. Kortom, wij bieden een totaaloplossing voor het uitbesteden van al uw teken- en modelleerwerk en het opzetten en professionaliseren van het tekeningenbestand.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Optimum tussen kwaliteit en effectiviteit

Wij zijn een ‘lean’ organisatie en hanteren het ‘operational excellence’ principe voor onze werkzaamheden. Wij zijn zeer flexibel en in staat om een maximale kwaliteit te leveren tegen minimale kosten en streven continu naar een hoge mate van effectiviteit binnen onze projecten.

Wij delen onze kennis!

Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis van de bouwkundige en installatietechnische disciplines en zijn in staat in elke fase van het bouwproces u te bedienen en de coördinatie te verzorgen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan kennisdeling en -overdracht binnen onze eigen organisatie, maar ook met onze opdrachtgevers. Door het combineren van een vaste kern van uw medewerkers met onze experts, wordt ingezet om naar een optimale en duurzame samenwerking te groeien.

Hoe borgen wij het proces

Door het toepassen van de juiste software (e.g. AutoCAD, Revit), innovatieve systemen en slimme tools alsook het inrichten en organiseren van geautomatiseerde werkprocessen leidt dit tot een verhoging van de efficiëntie, kwaliteit, volledigheid en uniformiteit. Daarnaast werken wij transparant. Gedurende het proces vinden diverse (kwaliteits)controles plaats door alle betrokken partijen, zodat de kwaliteit altijd geborgd is.