Met trots presenteren wij u Goed Getekend! Een initiatief van een aantal bedrijven met een gedegen track-record binnen de bouw- en vastgoedbranche ter versterking van de ketensamenwerking.

Wij zijn een full service teken- en modelleerbureau voor professioneel advies en het uitbesteden van al uw teken- en modelleerwerk. Van het inventariseren, digitaliseren, inmeten van gebouwen, het opzetten van gebouw informatiemodellen tot het opzetten, beheren en professionaliseren van uw tekeningenbestand. Ons doel is het bieden van complete CAD en BIM oplossingen voor alle doelgroepen in de bouw- en vastgoedbranche en wij staan voor een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis van de bouwkundige en installatietechnische disciplines en zijn in staat in elke fase van het bouwproces u te bedienen en de coördinatie te verzorgen. Wij zijn flexibel en in staat om een maximale kwaliteit te leveren tegen minimale kosten en streven continu naar een hoge mate van effectiviteit binnen onze projecten.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan kennisdeling en -overdracht binnen onze eigen organisatie, maar ook met onze opdrachtgevers en partners en sturen continu op een optimale en duurzame samenwerking.

Voldoende perspectief

Een mooiere start hadden we ons niet kunnen bedenken. Door het vertrouwen van onze opdrachtgevers heeft Goed Getekend in een relatief korte periode reeds een aantal projecten vakkundig uitgevoerd. Lees meer over onze projecten. Deze basis biedt ons voldoende perspectief voor nog meer spraakmakende projecten in een markt die volop in beweging is.

Op zoek naar een professionele partner voor goed advies en betaalbaar tekenwerk? Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar!

Voor meer informatie of een nadere kennismaking, neem contact op met de heer Delano Tjokrodikromo, directeur van Goed Getekend. Tot gauw!