Technisch tekenwerk

Voorlopig Ontwerp en Definitief Ontwerp

Besteed uw budget efficiënt! De werkzaamheden van de architect blijven tegenwoordig bij het maken van een (gebouw)ontwerp.

Onze professionals zijn in staat om het ontwerp van de architect te vertalen en binnen een vastgesteld budget en tijdsbestek uit te werken tot een kwalitatief goed Voorlopig en/of Definitief Ontwerp.

Bestek-, sloop- en werktekeningen

Bespaar onnodige kosten! De praktijk heeft het bewezen. Wij zijn in staat uw bestek-, sloop- en werktekeningen voor 15% goedkoper te verzorgen dan een architect. Daarnaast beheerst de architect deze specialismen steeds vaker onvoldoende, wat leidt tot inefficiëntie en onnodige kostenverhoging.

De tekeningen zijn van hoogwaardig niveau, zodat u tijdens de aanbesteding en/of de realisatie niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Omgevingsvergunning

Voor een verbouw, renovatie en/of revitalisatie van een gebouw moet volgens de geldende wet- en regelgeving een omgevingsvergunning aangevraagd worden. Bij deze omgevingsvergunning horen ook de benodigde bouwkundige- en installatietechnische tekeningen.

Wij nemen dit traject volledig voor u uit handen, zodat u op tijd beschikt over de benodigde vergunningen om te bouwen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Het laatste nieuws van Goed Getekend

Inmeting en woningwaardering – PATRIZIA Nederland

januari 12th, 2016|0 Comments

Patrizia is een gerenommeerde institutionele belegger in de vastgoedmarkt, actief in meer dan tien landen. De expertise van Patrizia ligt [...]

Een voorspoedige start met volop kansen – Goed Getekend

januari 12th, 2016|0 Comments

Met trots presenteren wij u Goed Getekend! Een initiatief van een aantal bedrijven met een gedegen track-record binnen de [...]