Facilitair tekenwerk

Digitaliseren tekeningen

Tegenwoordig is het ondenkbaar om niet te beschikken over actuele en digitale tekeningen. Wij helpen u graag met het scannen en/of digitaal opzetten van uw tekeningen in elk gewenst format.

U beschikt dan over een goede informatiedragers die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en waarmee u geld kan besparen. Ga met ons de uitdaging aan!

NEN 2580 oppervlaktetekeningen

DEAL or NO-DEAL! Voor de verhuur en/of verkoop van een gebouw, is het van belang te beschikken over juiste en betrouwbare oppervlaktegegevens. Door ter plaatse het gebouw in te meten en vervolgens te verwerken worden de oppervlakten (gebouwgegevens) conform de NEN 2580:2007 berekend en vastgelegd in een meetcertificaat. Door gebruik van ons eigen ontwikkelde applicatie beschikt u in het vervolg over betrouwbare en uniforme vierkante meters. Hoeveel levert dit u op? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Ruimtebeheer en huurdergegevens

Nog geen inzicht over uw oppervlaktegebruik en ruimtegegevens? Is voor u geen probleem meer! Met behulp van onze applicatie brengen wij dit in kaart en maken het visueel inzichtelijk aan de hand van vlekkenplan tekeningen en bijbehorende rapportages.

Het verwerken van mutaties is in het vervolg kinderlijk eenvoudig, waardoor u heel snel weer beschikt over de juiste gegevens.

Veiligheidstekeningen

Is de brandveiligheid van uw gebouw op orde? Voldoet u aan de geldende wet- en regelgeving? De overheid legt deze verantwoordelijkheid volledig bij u neer, als gebouweigenaar of gebruiker. Wij nemen deze zorg uit handen en bieden u een goede nachtrust.

Op basis van een visuele opname ter plaatse vervaardigen wij Gebruiksvergunning- en Ontruimingsplattegrond tekeningen conform de NEN 1413/1414.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Het laatste nieuws van Goed Getekend

Inmeting en woningwaardering – PATRIZIA Nederland

januari 12th, 2016|0 Comments

Patrizia is een gerenommeerde institutionele belegger in de vastgoedmarkt, actief in meer dan tien landen. De expertise van Patrizia ligt [...]

Een voorspoedige start met volop kansen – Goed Getekend

januari 12th, 2016|0 Comments

Met trots presenteren wij u Goed Getekend! Een initiatief van een aantal bedrijven met een gedegen track-record binnen de [...]