Design & visuals

Ontwerpstudies

Kan uw gebouw de gewenste behoefte bieden? Welke mogelijkheden en kansen zijn er? Van omvang, inrichting tot het aantal werkplekken. Wij onderzoeken en vertalen uw behoefte binnen de technische mogelijkheden van uw gebouw, maar kijken ook verder.

Wij verzorgen ontwerptekeningen zoals massastudie’s, vlekkenplannen, indeling- en inrichtingstekeningen en bieden u voldoende handvatten om de juiste keuze te maken.

Visualisaties & artist impressions

Words are not enough – you have to make it sexy and cool! Wij voorzien u op professionele wijze van realistische en spraakmakende visualisaties, tekeningen en artist impressions van zowel de bestaande als de toekomstige situatie bij nieuwbouw, renovatie en transformatie.

Uiteraard kan dit ook uitgevoerd worden voor de verhuur of verkoop van uw gebouw. Kortom, maak uw gebouw meer waard!

3D-modellen

Bent u van plan te bouwen, renoveren, transformeren of verhuizen? En bent u benieuwd naar de technische (on)mogelijkheden? Wij maken het voor u werkelijk!

Onze professionals zijn in staat om op eenvoudige wijze een 3D model op te zetten van uw gebouw, voor zowel interieur als exterieur. Zo bent u in staat om virtueel door het gebouw te lopen of uw inrichtingsplannen vorm te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

Het laatste nieuws van Goed Getekend

Inmeting en woningwaardering – PATRIZIA Nederland

januari 12th, 2016|0 Comments

Patrizia is een gerenommeerde institutionele belegger in de vastgoedmarkt, actief in meer dan tien landen. De expertise van Patrizia ligt [...]

Een voorspoedige start met volop kansen – Goed Getekend

januari 12th, 2016|0 Comments

Met trots presenteren wij u Goed Getekend! Een initiatief van een aantal bedrijven met een gedegen track-record binnen de [...]